Wednesday, March 31, 2010

(n_n) + (u_u)

salam..salam 1 malaysia jugak..sowwi semalam xdpt update coz aku lam perjalanan blik ke joor..
ttbe je aku rase rinduu kat mama..tringt semalam..mama ajar aku wat bubur nasi..hikhik..bnyk glew aku makan..yea la..aku ngn mama je ade umah..perjalanan semalam ok je..tp pakcik bas tuh bawak bas laju glew..sakit pinggang aku!!!

pagi td lam kul 8 aku sampai kat blik..huhuhu..aku kol mama n msj someone coz die da pesan kat aku lau aku da smpai msj die..aku pun msj la,,bkn pe..pkir perasaan mmber je..nnti kate ape plak..

hari aku mmg letih gak la..p hantar report program kat hep..p pjbt fkulti..hikhik..1st time aku bwk moto sorg2.slama nih..nora akn jdik teman merangkap bake up aku..hahahah..die xde..so aku kna berdikari la..erm..thanks nora ajr aku berdikari..

hari ini aku xtau nak kate cmner..happy or sad??? lau pkir umah..mmgla sad..lau pkir life stadi..penat..au pkir sal perasaan nih ssh ckit..hahahaha...

plik..die datang kmbali lam hidup aku..tp perasaan tuh da kurang..akan ku bulatkan tekadku yg dia tidak akan mnjadik hak aku..hubungan kite xkan lbih dr sekadar kwan...cba tgk gmbr nih..btul ke?? aku ase x..tipu je..zaman sekarang..lelaki yg mcm tuh... hikhik
cuba kite pkir blik wk..btul x?? huhuu..aku no komen la..sbb aku single lg sekarang..hahaha..

k la..aku nk out dlu..jmpa lg sok..insyaallah..

salam~

2 comments:

  1. yah..
    jgn sedih²..
    tgk aku...cool je xbalik setahun =P

    ReplyDelete
  2. eleh..mu blja d perantauan..len r..hahaha

    ReplyDelete